| Kötetlenül | |
|
+3Stephan Brooks Amberly Hanna Lynn Jesse Callahan 7 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Jesse Callahan Admin
| Tárgy: Kötetlenül Pént. Aug. 28, 2009 2:37 pm | |
| Ha a Tagboardnál nagyobb nyomot szeretnél hagyni, akkor itt beszélj | |
|
| |
Amberly Hanna Lynn
| Tárgy: Re: Kötetlenül Vas. Okt. 11, 2009 9:41 am | |
| Boldog születésnapot Emma! | |
|
| |
Stephan Brooks
| Tárgy: Re: Kötetlenül Vas. Okt. 11, 2009 10:09 am | |
| Boldog Születésnapot! Ma már leszek és akinek lógok, írok is | |
|
| |
Dominic Sanders
| Tárgy: Re: Kötetlenül Vas. Okt. 11, 2009 10:24 am | |
| | |
|
| |
Emma Callahan
| Tárgy: Re: Kötetlenül Vas. Okt. 11, 2009 6:08 pm | |
| Jaj, de édesek vagytok!!! ^^ Köszönöm szépen: Amber, Steph és Dom!! (L) *meghatódik* | |
|
| |
Dominic Sanders
| Tárgy: Re: Kötetlenül Szomb. Okt. 17, 2009 4:53 pm | |
| Jövőhét Szerdán, 18:00-tól kezdődik a házavató bulim, amit a Lawrence Galériában alapozunk, aki ezek után még bírja a strapát, nem fárad el, vagy nem részegedik le teljesen, az tovább jöhet tényleg a lakásomba, ahol remélhetőleg hajnalig tart a buli. Hálózsákot hozzatok, ha nálam alszotok, de ha nincs gondotok a földön alvással, az is okés. Mindenki meg van hívva! A Dorian összes diákját szívesen fogadom, az én kontómra isztok buliztok, szóval csak hajrá, és gyertek, gyertek! Aki jön, az jelezze itt, vagy privát üzenetben, hogy nagyjából tudjuk hány embert kell megvárni két hozzászólás között. (: Köszönöm előre az együttműködést!
Gyerteeeeek ^^ | |
|
| |
Dominic Sanders
| Tárgy: Re: Kötetlenül Kedd Okt. 20, 2009 8:44 pm | |
| Amberly... hát lennél olyan kedves, hogy leszoktatsz? ^^
A képed extra cuki *___*
Amanda, elnézést, tehát a lista: Trish Amberly Kimberly Stephan Enna Lilith Emily Jesse Blanche Charloette Claire Amanda
Mééég valaki? xD Fiúk kevesen vannak, és én szívesen merülök el több lány belső... személyiségében is, szerintem nem díjaznák... xD | |
|
| |
Dominic Sanders
| Tárgy: Re: Kötetlenül Szer. Okt. 21, 2009 6:38 pm | |
| Go-go-go-go! Még 23 perc, és elkezdődik a Sanders-féle partimaraton! Ne maradjatok le róla, megéri bekukkantani! | |
|
| |
Amberly Hanna Lynn
| Tárgy: Re: Kötetlenül Szer. Okt. 28, 2009 3:57 pm | |
| Boldog születésnapot Amanda! Megj.: Bocsiii, hogy késett az üzenet. | |
|
| |
Amanda Fuller
| |
| |
Jesse Callahan Admin
| Tárgy: Re: Kötetlenül Csüt. Okt. 29, 2009 11:58 am | |
| Hmm.... azon gondolkodom, hogy hova tűntek innen a hozzászólások... ha valaki tudja írja meg PM-ben (U.i.: Boldog születésnapot Mandy, az ajándékod hamarosan érkezik a Sanders bulira^^) | |
|
| |
Amanda Fuller
| |
| |
Liam Lambert
| |
| |
Amanda Fuller
| |
| |
Liam Lambert
| Tárgy: Re: Kötetlenül Csüt. Okt. 29, 2009 9:35 pm | |
| Nem tagadom, hiszen emlékszem, kis boszorkám, még ki is raktam, hogy "i love mandy"... *elképzeli, röhög* | |
|
| |
Amanda Fuller
| Tárgy: Re: Kötetlenül Csüt. Okt. 29, 2009 9:39 pm | |
| De azért bepróbálkoztál, hogy rámkend, nem a betűket, hanem azok ellopását Emlékszem hát a kirakott szövegedre, melyet egy söpréssel taszítottam le az asztalról *gonoszkás mosoly* És mit írtam ki neked utána? Na mit? "kiss me" - jól elszórakoztunk, de nem gondoltam, hogy ennyi betűt elhasználtunk... *végiggondolja a játékuk menetét és furcsának találja ezt a diskurációt - koncog* | |
|
| |
Liam Lambert
| Tárgy: Re: Kötetlenül Csüt. Okt. 29, 2009 9:46 pm | |
| De hisz te loptad el őket, Boszi, csak utána hívtál tésztázni... *ártatlan fej* Igen, az egy élményekben és betűkben gazdag nap volt. *nagy vigyor, ahogy visszaemlékszik, majd közelebb csúszik a lányhoz* Mit gondolsz, mikor gyűlik össze megint annyi betű, hogy megismételhessük? | |
|
| |
Amanda Fuller
| Tárgy: Re: Kötetlenül Csüt. Okt. 29, 2009 10:29 pm | |
| Muszáj volt, hogy hívjalak, egyedül nem olyan izgalmas és különbenis éhenkórász tekintettél meredtél felém, uppsz... most jövök rá, hogy Te nem is a tésztát, hanem engem akartál felfalni Igen, szép kis betűtornát hajtottunk végre *hagyja, hogy a fiú teste az övéhez fonódjon, elmosolyodik az emlékképeken* Szerintem ha kitartóan írunk ide és még csábítjuk is a népet, akkor ismét milliónyi betű fog összegyűlni és ismét összejöhetünk szavakat, szép kerek mondatokat formálni *kuncog* | |
|
| |
Liam Lambert
| Tárgy: Re: Kötetlenül Csüt. Okt. 29, 2009 10:48 pm | |
| Ó, én nem felfalni akartalak... Nincsenek olyasféle hajlamaim. Amit én terveztem, az egészen más jellegű, de az akaráshoz köze végül is van. Írjunk kitartóan? *elgondolkodik* Kicsi Boszim... Bár csáberőd hatalmas, és bájosságod hajlamos elaltatni a staff-tagok figyelmét, szerintem ezt még neked sem hagynák... | |
|
| |
Amanda Fuller
| Tárgy: Re: Kötetlenül Csüt. Okt. 29, 2009 10:56 pm | |
| Más jellegű dolgot terveztél velem kapcsolatban? Köze van az akaráshoz? Micsoda fogós kérdés *gondolkodó arcot vág* Talán meg akartad kérdezni hol a mosdó vagy siettetni akartál mikor a sminkem igazítottam, hogy a női felé vedd az irányt? Cseles Hát szerintem sem hagynák a staff-tagok, hogy kitartóan nyomjuk itt a dumapartit, inkább elküldenek játszani minket sötétebb éghajlatokra Bár Jess talán puhítható *teszi gondolkodva ujjait ajkaira* | |
|
| |
Dominic Sanders
| Tárgy: Re: Kötetlenül Vas. Nov. 01, 2009 10:25 am | |
| Nah, visszatértem én is, és ezúton szeretnék boldogságos születésnapot kívánni Mandy babának ^^ Az ajándékot az ágyadban hagytam, remélem megtalálod <3 | |
|
| |
Amanda Fuller
| Tárgy: Re: Kötetlenül Vas. Nov. 01, 2009 9:49 pm | |
| Drága Dominic! Köszönöm és kedves Tőled, hogy eszedbe jutottam Igen, az ajándékodat megtaláltam az ágyamban csak téged hiányoltalak mellőle. Az üdvözlőlap szövege és a meseszép fehérnemű kítűnő választás volt és még a méretemet is eltaláltad, ezért megbocsátom, hogy Te nem voltál ott piros masnival átkötve - megöleli és megpuszilgatja | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kötetlenül | |
| |
|
| |
| Kötetlenül | |
|