Jesse Callahan Admin
| Tárgy: Aranyköpések Pént. Aug. 28, 2009 2:38 pm | |
| Mindenki kedvencei az aranyköpések, így innen se hiányozhatnak. Mindegy hogy hol hangzott el, ki szájából és mikor. Oszd meg velünk, hogy ne maradjunk ki a jóból!
Karakter és User szájából is jöhet, amennyiben a játékkal kapcsolatos. | |
|
Jesse Callahan Admin
| Tárgy: Re: Aranyköpések Szer. Szept. 30, 2009 7:52 pm | |
| Trish Jesse-nek:
Az egódat meg nem fogom tovább növelni bármivel is. Ha jól tudom már így is külön hely kell neki mindenhova. Az előadásaidra is ezért foglalsz mindig eggyel több jegyet, nem? Lentről felfeléCharlotte: Ne máááá' Itt hagytok? Mandy: Mehetünk, mutasd az utat a csendesebb hely felé Jesse: túl sokan. nem vonulunk félre egy csendesebb helyre? Mandy: A mostoha ha azt jelenti, hogy egyik szülőnk sem volt szoros testi kapcsolatban és teljesen kizárt a vérrokonság, akkor nem zavar *túr bele a fiú hajába* Sokan vagyunk az ördögszállón Jesse: "ördög nevelt" az nem jó, a végén még kiderül, hogy mostoha tesók vagyunk Mandy: Hát Charlotte, nem csak Jesse rosszkisfiú, engem is az ördög nevelt Szívesen elviszlek egy-két jó partira, bemutatok neked dögös pasikat ha érdekel Ez az én világom és szívesen odacsábítalak Charlotte: ez félreérthető... Mandy: Jess szivecském, hát persze, hogy téged választalak, mikor veled és melletted vagyok, akkot tényleg csak a tiéd vagyok Jesse: mi az? mi rosszat mondtam már megint? *kölyökkutya tekintet fel* Amberly: nana Jesse! Charlotte: *beindul a fantáziája* Jesse: még jó, hogy érdekel engem sok minden/mindenki érdekel Charlotte: Jesse, nálam mindig megszálhastz, ha érdekel xDD | |
|