Dorian Művészeti Iskola: Haladó szerepjátékos fórum |
|
| Enna Kristine McBride | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Enna McBride
| Tárgy: Enna Kristine McBride Vas. Okt. 11, 2009 11:28 pm | |
| ENNA McBRIDE"Senki sem tökéletes - kivéve, mikor mosolyog"
Szia, szeretnék egy kicsit többet tudni rólad. Töltsd ki ezt a felvételi tesztet.
Nem lehetsz öreg és bölcs, hogyha nem voltál fiatal és őrült
TELJES NÉV Enna Kristine McBride BECENÉV Enna, Enns NEM Nő SZÜLETÉSI HELY Galway, Írország SZÜLETÉSI IDŐ 1993. szeptember 7. SZAKIRÁNY Képző- és Iparművészet
APA Roger McBride ANYA Eleonor Stanley, később McBride TESTVÉREK Luke, (14) és Saorsie (21) HÁZI ÁLLAT Pandora, 2 éves hófehér macska (Enna egyszer azt olvasta, hogy a fehér macskák süketek: többször is kipróbálta, olyan fülbeordításos módszerrel, tehát teljes biztonsággal állíthatja, hogy az ő macskája bizony nem siket.) ANYAGI HELYZET Édesapja háziorvos, anyja pedig kozmetikusként dolgozik. Nem laknak luxuskörülmények közt, de nekik teljesen megfelel: nem szenvednek hiányt semmiben.
Mondd ki, amit ki akarsz mondani, tedd azt, amihez kedved van, ne bánj meg semmit, és ne hagyd, hogy az emberek elgyengítsenek! MEGJELENÉS Enna alacsony, vékony lány, akár törékenynek is hihetnénk, amíg meg nem szólal. Hosszú, hullámos, barna haja van, amit legtöbbször kiengedve visel. Megjelenéséhez elengedhetetlen egy élénk színű és/vagy mintás, feliratos póló valamint az örök csőfarmer, amit néha nagy festékfoltok díszítenek... Imádja a különleges kiegészítőket, legyen az egy rikító színű cipő, egy fura sál, vagy akár egy extravagáns fülbevaló: fő, hogy egyedi legyen, és figyelemfelkeltő. Majdnem mindig magassarkúban van, de ha mégsem, akkor vietnami papucsot hord. Szereti sminkelni magát, de inkább csak pasztellszínekkel, és alapozóról szó sem lehet! Nem egy szabályos szépség, de optimizmusa, és kedvessége miatt a kisugárzása teszi vonzóvá.
JELLEMRAJZ Alapvetően kedves, nagyon közvetlen lány, rengeteg barátja van. Néha igen nehezen dönt, főleg ha sürgetik, és ilyenkor nagyon ideges lesz. Talán kicsit beképzelt, sokat foglalkozik magával, de nagyon szívesen segít másokon is: eredetileg pszichológusnak készült. Mindig vidám, és rengeteget nevet, ragadósan. Ha belekötnek, hirtelen haragúvá válik, amit aztán nagyon megbán, és sokszor vissza szeretné pörgetni az időt.
EDDIGI ÉLETED Enna 1993-ban született az álmos Galway-ben, egy ír városkában. Gyönyörű, zöld környezetben élt, és rengeteget játszhatott a szabadban nővérével, a nála 5 évvel idősebb Saorsie-val, és később öccsével Luke-kal.
Nagyon élénk, kíváncsi kislány volt, aki mindig is imádott festeni. 6 éves korában derült ki, hogy igazán van tehetsége hozzá, így szülei időt, fáradtságot, és pénzt nem kímélve taníttatták lányukat. Az iskolában Enna kitűnő volt, mindig nagyon szorgalmasan tanult: alig várta, hogy az órák után mehessen festeni a tanárához, Mrs. Rae-hez. Mrs. Rae rendkívül tehetséges és képzett idős hölgy volt ,aki minden tudását átadta a kislánynak. Igazi erős kapocs alakult ki tanár és tanítvány között, így mikor Enna 11 éves korában az asszony meghalt a kislány vigasztalhatatlan volt.
A nővéréhez menekült: Saorsie addig is nagyon szerette, de ezután még szorosabb lett a kapcsolatuk. Mindent elmondtak egymásnak. Mikor Saorsie kijárta a gimnáziumot, bejelentette, hogy Manhattanba költözik. Általános felfordulás alakult ki. Egyáltalán, hogy jutott ilyen az eszébe? Egy ír lány Amerikában, teljesen egyedül? Ekkor Enna felállt és leszögezte: ha a nővére költözik, ő is. Telt a nyár, és egy nap Mr. McBride meglepő dolgot jelentett be: felhívta az egyik amerikai barátját, aki sokkal jobban fizető munkát ajánlott fel Manhattan szívében. A család nem is tudta, hogy örüljön a szerencséjének: nem fog szétszakadni. Így hát 2006-ben, Enna 13 éves korában a család felkerekedett, és átpakolt a világ másik felére.
Persze hiányzott a végtelen zöld mező, a lovaglás a friss levegő az egész családnak, és ez az első évben feszültséget is váltott ki. Mára a család jobban összetart, mint bármikor. Kiderült, hogy Saorsie-nek vőlegénye van Manhattanban: már várják is első babájukat. Most sokkal jobban élnek, mint régebben: apja tényleg jobb fizetést kap, és édesanyja is elhelyezkedett egy szalonban. Enna rengeteg barátra lelt, és megtalálta a Dorian Művészeti Iskolát is.
Megszerzett egy szórólapot, és biztonságba helyezte az asztala sarkán. A papírdarab mindig magára vonzotta a szemét, és az volt minden vágya, hogy bekerüljön a különleges intézménybe, de tudta, hogy szülei nem engedhetik meg maguknak ezt a drága magániskolát. 14 évesen jelentkezett egy festmény-pályázatra, aminek fődíja rengeteg pénz volt: háromszor annyi, mint amennyi az első évéhez szükséges volt vágyai sulijában. Enna eltökélte, hogy nem hagyja ki ezt a lehetőséget. Megnyerte a versenyt, és másnap első dolga volt beiratkozni.
Alig várja, hogy beszippantsa a sok művész forgataga: első látásra szerelmes lett új sulijába, és mindenbe ami vele kapcsolatos. Nem fél, attól, hogy magányos lesz, és attól sem, hogy tehetségtelen: egyszerűen TUDJA, és érzi, hogy idetartozik.
| |
| | | Enna McBride
| Tárgy: Re: Enna Kristine McBride Hétf. Okt. 12, 2009 2:28 pm | |
| Néha a legkisebb döntések azok, amik örökre megváltoztatják az életünket MINDIG - U2 és mindenféle zene - aszalt gyümölcsök - feliratos pólók - a macskája, Pandora - naplóírás - úszás - a tesói és az egész családja SOHA - köd - bogarak - hajpánt - félrevezetés, hazugság FÉLELMEK nagyon fél, mindentől aminek sok lába van: bogarak, pókok. igazából elég ijedős, de hát jobb ijedni, mint félni, vagy nem így van? EGÉSZSÉG néha rejtélyes okokból fáj a hasa, mindenhova elmentek már kvizsgálni, de nem tudják, mitől. Enna a stressznek tudja be. Amúgy mostanában (úgy három hónapja) nem jelentkezett. SZOKÁSOK Szereti dobozból inni a narancslevet, és üvegből a vizet. Mindig ugyanazt a dalt hallgatja meg, mikor elindul iskolába, (the veronicas- untuched) és mikor hazaérkezik. (katy perry- hot'n'cold) (úgy állította be a playlist-et, hogy így essenek) Nem szeret hajat szárítani, viszont imád vasalni, bár nem gyakran szokott. A mozgólépcsőn mindig gyalogol lefelé, felfelé sosem. MIÉRT EZ A SZAKIRÁNY? Enna kicsi gyerekkora óta imád rajzolni, de főleg festeni. Először divattervezőnek szeretett volna menni, de nem csak az alakjai ruhái érdekelték... Hanem a személyiségük is. Ekkor elhatározta, hogy pszichológus lesz, de rá kellett jönnie, hogy művésznek teremtették. Főleg portrékat szeret festeni, kínosan ügyel a részletekre, főleg az alakok szemére. Nagyon nagy reményeket fektet a Dorian Művészeti Iskolába: igazi, és egyedi, kiemelkedő, és híres festőművésszé szeretne válni.
Van az úgy néha, hogy az ember nem hagyja, hogy az útjába álljon az, ami helyes.. EGYÉB ez lesz az első éve itt, már nagyon várja X) PRÓBAJÁTÉK Ültem a szobámban, és nem hittem a szememnek. Megnyertem!! Nem hiszem el, annyira boldog vagyok! És ez nem csak egy elismerés, ez sokkal több annál: nyeremény. Pedig nem vagyok egy anyagias ember, aki mindig csak a jutalmat nézi. Számomra a részvét a fontos. Vagyis volt, eddig. Ezt a pályázatot egyszerűen muszáj volt megnyernem, és sikerült is. Hamarosan megkezdhetem tanulmányaimat a Dorian Művészeti Iskola falai közt! El sem tudom képzelni milyen jó lesz! Végre tanulhatok, és nem is akárkiktől! Mrs. Rae óta nem volt senki aki profi módon tanított volna, és most végre... Ó, el sem tudom mondani, ki sem tudom fejezni, erre nincsenek szavak!! Ráadásul a festményem - a Napszemüveg nélkül - kikerül a Nemzeti Galériába, és újságok fognak írni rólam... De ez mind eltörpül a mellett az érzés mellett, hogy elhatároztam valamit, és véghezvittem. Igen, én Enna Kristine McBride, egyedül, saját akaratból. Sikerült! Boldogan markolásztam a levelet, amit kaptam róla.
Még akkor is a kezemben volt, mikor lerohantam az utcára, hogy a hideg szél lehűtsön, és kijózanítson kicsit. Az önbizalmam nem ismert határt. Mindenkire rámosolyogtam, aki szembe jött velem, párnak köszöntem is. Furán néztek rám, de nem törődtem velük. A fejem közben kezdett kitisztulni, de még mindig vigyorogtam, és nagyon büszke voltam magamra. A zsebembe mélyesztettem - vagyis gyömöszöltem, mert ma is szűk farmer volt rajtam - a levelet. Mutogathatom az unokáimnak. Hazafelé vettem az írányt. Nem, mégsem. Saorsie vőlegényének lakása felé mentem. Nem volt tőlünk messze, két megálló, de én inkább gyalogoltam. A jól ismert kapuhoz érve megnyomtam a kifényesedett csengőgombot, mire felhangzott a jellegzetes berregés, miszerint az ajtó nyitható. Belöktem, és felszaladtam a negyedikre. A hatos lakásban laktak, vidáman benyitottam - az ajtót sosem zárják be - és elkurjantottam magam: - Enna vagyok! - megpillantottam Saorsie-t, aki nekem háttal ült a kanapén. Hirtelen megint kicsinek éreztem magam, bele szerettem volna fúrni az arcom a finom illatú pulcsijába, megszorítani a kezét, fogócskázni, beszélgetni, nevetgélni vele, ahogy mindig is tettük. Úgy szeretem. Hogy fog örülni!
Köszönöm, majd értesítünk, ha felvételt nyertél az iskolába. Üdv: A Dorian Művészeti Iskola Igazgatója.
| |
| | | Amberly Hanna Lynn
| Tárgy: Re: Enna Kristine McBride Hétf. Okt. 12, 2009 6:22 pm | |
| *Love.love.love* nem csak selena gomez miatt hanem azért is mert édes vagy babám. azért sajnálom szegény cicust akinek majdnem kiszakadt a dobhártyája az ordításodtól. egy-két dolgot leszámítva (a helyesírást meg ilyeneket) édes kis csaj vagy. természetesen el vagy fogadva.
xoxo | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Enna Kristine McBride | |
| |
| | | | Enna Kristine McBride | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|